Petitchef

Okra ( bamia ) - Mancare de bame

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa impreuna cu usturoiul se pun la calit si apoi se adauga carnea. Se amesteca bine la foc mic cateva minute, se pune maggie , dupa care se adauga bamele, tomatoe paste si apa in care a fiert carnea.
  • Se da focul la maxim pentru 10 minute, dupa care se trece din nou la foc mic.Inainte ca mancarea sa fie gata, se pune coriandrul taiat marunt cu putin usutroi pisat si ( pomegranate sos - optional).


Întrebări:




Comentarii:

23/06/2013

Superr

(0) (0) Abuz
31/03/2013

Verificata , foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează