Muschi de porc uscat, aromat cu ierburi de provence
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Muschi de porc impanat
-
Muschi de porc parfumat
-
Muschi de porc in aluat
-
Muschi de porc in crusta de alune de padure cu sos de mango si brocoli
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Muschiul spalat si uscat cu prosop din hartie, se pune pe stergar pe un pat de sare si ierburi se infasoara stergarul in jurul muschiului in asa fel incat sa fie bine infofolit in sare.
- Nu stiu de ce am retinut ca-mi trebuie si-o panzica din aceea pt scurs brnza si-a pus in ea muschiuletul, dar nu este nevoie, e suficiet stergarul de bucatarie.
- Se pune in frigider, in sertarul pt legume si se lasa acolo 4-5 zile dupa cele 4-5 zile se poate servi, taiat in felii subtiri.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
30/10/2013
Am vrut reteta de muschi tiganesc nu de muschi file. dati mi rete casata care am cruto muschi tiganesc de
am gătit această rețetă
01/05/2012
Ai copiat reteta dar ai copiat-o prost si deziformezi lumea.Lasa-te de retete ca faci prostii.