Petitchef

Muschi de porc uscat, aromat cu ierburi de Provence

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Muschiul spalat si uscat cu prosop din hartie, se pune pe stergar pe un pat de sare si ierburi se infasoara stergarul in jurul muschiului in asa fel incat sa fie bine infofolit in sare.
  • Nu stiu de ce am retinut ca-mi trebuie si-o panzica din aceea pt scurs brnza si-a pus in ea muschiuletul, dar nu este nevoie, e suficiet stergarul de bucatarie.
  • Se pune in frigider, in sertarul pt legume si se lasa acolo 4-5 zile dupa cele 4-5 zile se poate servi, taiat in felii subtiri.


Poze

Muschi de porc uscat, aromat cu ierburi de Provence
Muschi de porc uscat, aromat cu ierburi de Provence - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

30/10/2013

Am vrut reteta de muschi tiganesc nu de muschi file. dati mi rete casata care am cruto muschi tiganesc de

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/02/2014

F. bun!

(0) (0) Abuz
22/12/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
30/05/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
01/05/2012

Ai copiat reteta dar ai copiat-o prost si deziformezi lumea.Lasa-te de retete ca faci prostii.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschi de porc in sos de prune
Muschi de porc in sos de prune
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Muschi de porc a la jme
Muschi de porc a la jme
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Muschi de porc in foietaj
Muschi de porc in foietaj
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Muschi de porc cu sos de mustar
Muschi de porc cu sos de mustar
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Muschi de porc in sos cu trufe albe
Muschi de porc in sos cu trufe albe
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează