Muschi de porc parfumat

Altele
3 porții
Ușor
2 h 20 m

Muschiulet de porc si ierburi aromate

Ingrediente

3

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 h 20 m
  • Curatam muschiul de pielita, il spalam foarte bine si il punem la scurs intr-o sita. Transam carnea pe jumatate (in lungime) si o batem ca pe snitele.
  • Curatam usturoiul si il zdrobim. Spalam bine mararul, busuiocul si il taiem foarte marunt.
  • Intr-un bol adaugam zeama de lamaie, uleiul de masline, verdeata (nu toata, mai pastram un sfert din compozitie), usturoiul, sare, piper si amestecam.
  • Intindem pasta astfel obtinuta pe muschi, il rulam si il prindem in scobitori. Punem rulada la rece timp de 45 min.
  • Incingem cuptorul iar intr-o tava unsa cu putin ulei adaugam muschiul. Stropim cu putin ulei si punem verdeata ramasa peste. Completam cu putina apa si lasam la cuptor circa 1h si 20 min.
LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
03/05/2017

Delicioasa reteta :-)

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
30/11/2013

Super! imi place la nebunie. toata familia a adorat aceasta reteta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
13/03/2013

Delicios

(0) (0) abuz
03/01/2013

Arată bine, are aspect pe un platou dar parca ii lipseste ceva la gust. Data viitoare o sa pun mai multe condimente

(0) (0) abuz
30/12/2012

Arata bine,si o sa incercam.

(0) (0) abuz
23/12/2012

Este ffff bun!

(0) (0) abuz
28/11/2012

Arata foarte bine

(0) (0) abuz
22/11/2012

Foarte buna!

(0) (0) abuz
18/11/2012

Imi place f.mult!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
17/11/2012

Foarte bun!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2