Fierbem granulele de soia in apa cu sare timp de 20 minute .Le strecuram si le lasam la stors pentru circa 1 ora .
Asezam apoi soia intr-un vas si incepem sa o condimentam cu sare ,piper , usturoi presat ,cimbru, si boia .
Adaugam pesmetul ,lingurita de bicarbonat, faina si ouale dupa care framantam totul bine si lasam la rece pentru cateva ore. Formam mititei din aceasta compozitie si ii punem pe gratarul incins .
Vreti sa ne spuneti ca in anul 1902, la Hanul lui Iordachi se serveau mititei din SOIA ?!?!?! Nu prea da bine sa ne manipulati asa ... ca pe prosti. Mi se pare o lipsa de bun simt, a dvs fata de noi ca sa nu mai vorbim de profesionalismul dvs.
Comentarii:
Vreti sa ne spuneti ca in anul 1902, la Hanul lui Iordachi se serveau mititei din SOIA ?!?!?!
Nu prea da bine sa ne manipulati asa ... ca pe prosti. Mi se pare o lipsa de bun simt, a dvs fata de noi ca sa nu mai vorbim de profesionalismul dvs.
Buni !!!
Nu am incercat niciodata, dar chiar sunt curioasa.
E buna
Merita incercat... Fara oua... Folositi putin amidon