Petitchef

Mazare cu jambon

Felul principal
1 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Cartofii se frig in ulei, se lasa sa se raceasca putin si se taie bucati. Se fierbe mazarea in apa cu sare si se lasa sa se scurga bine de apa.
  • Ceapa taiata marunt se prajeste in putin ulei, la foc mic, se adauga jambonul taiat bucati mici si se lasa sa se prajeasca putin pana schimba de culoare.
  • Se pune mazarea si se sareaza. Ultima data se pun cartofii si se amesteca incet, sa nu se sfarame.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează