Petitchef

Macaroane cu carne de vitel

Din copilarie mi-a ramas aceasta reteta de-a mamei in fruntea listei preferintelor culinare......

Felul principal
6 porții
40 min
30 min
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se taie carnea in felii de 1 cm grosime dupa care se taie fasii late de 0,5 cm, le condimentam cu sare si piper.
  • Se spala si se curata legumele, se da pe razitoarea mare morcovul si telina, ceapa rosie se taie julien, prazul se taie rondele foarte subtiri, ardeiul se taie fasii si usturoiul se toaca marunt, rosile se curata de pielita si se toaca marunt.
  • Intr-o tigaie se pune o lingura de untura si se pune la foc mic dupa ce s-a topit untura se pune carnea sa se rumeneste la foc mic pe toate partile, apoi se adauga usturoiul si ceapa rosie se mai lasa pina devine ceapa sticloasa si se stinge cu vin.

    In alt vas se calesc cu untura morcovii, telina si prazul pina se topesc si devin o pasta. Se adauga apoi rosile si vegeta si se mai lasa 10 minute.
  • Se fierb pastele in apa cu sare si se scurg.

    Se ia un vas de yena se unge cu untura si se tapeteaza cu pesmet, se pune un strat de paste apoi un strat de sos si apoi carne din nou paste-carne -sos deasupra se presara boia si cimbru si se stropeste cu vin.
  • Se incalzeste cuptorul si se da la cuptor 10 minute.

    Sa se imprieteneasca ingredientele ,se servesc cu smintina. Pofta buna!


Întrebări:




Comentarii:

21/08/2013

Nu leam ancercat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează