Kebab
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- Aluatul pentru turte este din cele mai simple facut doar din apa, faina, drojdie si putina sare.Se lasa la crescut 30-40 min si se formeaza turtele care se coc intr-o tigaie cu fundul mai gros sau in cuptor.
- Au iesit tare bune si seamana mult cu turtitele facute de bunica, daca va cuprinde nostalgia copilariei puteti sa le incercati si sigur o sa fiti multumiti de rezultat.
- Varza se taie ca pentru salata de varza si se sareaza putin, ba chiar puteti pune si putin ulei.Rosiile si castravetii le taiati felii.
- Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza si se gateste pe gratar.Cand toate sunt pregatite formam kebabul: taiem turta in doua , punem un strat de varza, unul de castraveti si apoi pieptul de pui si feliile de rosie.
- Facut un kebab mai light fara sosuri de maioneza, ketchup si a fost delicios. servit langa niste pernute picante din cartofi si desi e mai usor sa mergi sa cumperi kebab de la chioscul din coltul strazii e mult mai sanatos asta facut in casa si la fel de bun.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!