Aluatul pentru turte este din cele mai simple facut doar din apa, faina, drojdie si putina sare.Se lasa la crescut 30-40 min si se formeaza turtele care se coc intr-o tigaie cu fundul mai gros sau in cuptor.
Au iesit tare bune si seamana mult cu turtitele facute de bunica, daca va cuprinde nostalgia copilariei puteti sa le incercati si sigur o sa fiti multumiti de rezultat.
Varza se taie ca pentru salata de varza si se sareaza putin, ba chiar puteti pune si putin ulei.Rosiile si castravetii le taiati felii.
Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza si se gateste pe gratar.Cand toate sunt pregatite formam kebabul: taiem turta in doua , punem un strat de varza, unul de castraveti si apoi pieptul de pui si feliile de rosie.
Facut un kebab mai light fara sosuri de maioneza, ketchup si a fost delicios. servit langa niste pernute picante din cartofi si desi e mai usor sa mergi sa cumperi kebab de la chioscul din coltul strazii e mult mai sanatos asta facut in casa si la fel de bun.