Intr-un vas cu capac (eu folosesc wok-ul) punem uleiul, carnea de vita, ceapa, sarea, piperul si lasam sa fiarba acoperit pana ce se formeaza o zeama. Atunci adaugam conserva de sos de rosii si ardeiul iute/chilli, lasam sa fiarba aprox 45 min acoperit pentru ca sosul sa nu scada prea mult, din cand in cand daca este nevoie completam cu apa. Cand a fiert carnea, punem la fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, adica punem apa la fiert, oprim apa cand aceasta colocoteste si le scufundam acoperite 5-10 minute.
Le scurgem intr-o strecuratoare, adaugam sosul de soia si le amestecam doar in momentul servirii cu carnea, altfel ele se umfla cu sosul de la carne si nu mai au consistenta dorita.
Noi nu mancam furnici si cu atat mai putin in copac. Am trecut de faza asta si ne-am civilizat. Am vazut intr-un film cum niste maimute mancau furnici in copac si ne-am adus aminte de reteta pe care ai publicat-o. Prezentarea ta aduce aminte a ceva primitiv, parca au mancat maimutele din farfuria pozata de tine. Deh, s-au mai emancipat si ele!
Comentarii:
Delicios , se merita
Pare buna
NU DISCUT RETETA.... DAR LA CUM ARATA... NU AR FI MAI BINE SA-I LASAM PE CHINEZI SA INVENTEZE RETETE CHINEZESTI????
Super
Noi nu mancam furnici si cu atat mai putin in copac. Am trecut de faza asta si ne-am civilizat. Am vazut intr-un film cum niste maimute mancau furnici in copac si ne-am adus aminte de reteta pe care ai publicat-o. Prezentarea ta aduce aminte a ceva primitiv, parca au mancat maimutele din farfuria pozata de tine. Deh, s-au mai emancipat si ele!
Foarte bune mie imi plac mult pastele
Exx
Frumos
LA CUM ARATA,PARCA A MAI FOST MANCATA ODATA! MAI LUCREAZA LA ASPECT!
E super buna