Furnici in copac (spaghete din orez cu carne tocata de vita)

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

:-)

Ingrediente

2

Pentru decor :

Preparare

Preparare10 min
Gătire50 min
  • Intr-un vas cu capac (eu folosesc wok-ul) punem uleiul, carnea de vita, ceapa, sarea, piperul si lasam sa fiarba acoperit pana ce se formeaza o zeama. Atunci adaugam conserva de sos de rosii si ardeiul iute/chilli, lasam sa fiarba aprox 45 min acoperit pentru ca sosul sa nu scada prea mult, din cand in cand daca este nevoie completam cu apa. Cand a fiert carnea, punem la fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, adica punem apa la fiert, oprim apa cand aceasta colocoteste si le scufundam acoperite 5-10 minute.

    Le scurgem intr-o strecuratoare, adaugam sosul de soia si le amestecam doar in momentul servirii cu carnea, altfel ele se umfla cu sosul de la carne si nu mai au consistenta dorita.

    Furnicile in copac se servesc fierbinti.

Punctează această reţetă

PelagiePelagie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicios , se merita

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pare buna

abuz

wald_alex

NU DISCUT RETETA.... DAR LA CUM ARATA... NU AR FI MAI BINE SA-I LASAM PE CHINEZI SA INVENTEZE RETETE CHINEZESTI????

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Noi nu mancam furnici si cu atat mai putin in copac. Am trecut de faza asta si ne-am civilizat. Am vazut intr-un film cum niste maimute mancau furnici in copac si ne-am adus aminte de reteta pe care ai publicat-o. Prezentarea ta aduce aminte a ceva primitiv, parca au mancat maimutele din farfuria pozata de tine. Deh, s-au mai emancipat si ele!

abuz

anonymous

Foarte bune mie imi plac mult pastele

abuz

anonymous

Exx

abuz

anonymous

Frumos

abuz

anonymous

LA CUM ARATA,PARCA A MAI FOST MANCATA ODATA! MAI LUCREAZA LA ASPECT!

abuz

anonymous

E super buna

abuz