Friptura de caprioara la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare25 min
Gătire35 min
- Se aseaza in tava cartofii taiati felii groase, carnea de caprioara, ceapa si usturoiul taiate felii, se toarna o cana de vin peste ele, putin ulei, se presara sare, piper, condimente si se inveleste tava cu folie de aluminiu dupa care se baga in cuptor.
- Cand sunt moi cartofii iar carnea este bine patrunsa se da folia jos, se stropeste deasupra cu zeama din tava si se baga din nou la cuptor sa se rumeneasca.Am servit cu pasta de usturoi.
Nely`s Blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Prea uscata
anonymous
Ok
anonymous
Yamiiiiiiiii
anonymous
Arata foarte bine:) o s-o incerc curand..
anonymous
Va multumesc pt reteta,!!! a iesit super fritura de cer cu reteda dumneavoastra !!!
Va multumecs !!!
anonymous
De-abia astept sa mananc