Friptura de caprioara la cuptor

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Se aseaza in tava cartofii taiati felii groase, carnea de caprioara, ceapa si usturoiul taiate felii, se toarna o cana de vin peste ele, putin ulei, se presara sare, piper, condimente si se inveleste tava cu folie de aluminiu dupa care se baga in cuptor.
  • Cand sunt moi cartofii iar carnea este bine patrunsa se da folia jos, se stropeste deasupra cu zeama din tava si se baga din nou la cuptor sa se rumeneasca.Am servit cu pasta de usturoi.
N Nely`s Blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Prea uscata

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Yamiiiiiiiii

abuz

anonymous

Arata foarte bine:) o s-o incerc curand..

abuz

anonymous

Va multumesc pt reteta,!!! a iesit super fritura de cer cu reteda dumneavoastra !!!
Va multumecs !!!

abuz

anonymous

De-abia astept sa mananc

abuz