Petitchef

Foietaj cu anghinare (Agginaropita)

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Amestecam anghinarea taiata cubulete cu branza, ouale, ceapa si asezonam cu sare si piper.
  • Ungem o tava iena de aprox 20X20 cm cu ulei de masline.
  • Asezam o foaie de foietaj, o ungem cu ulei, asezam urmatoarea foaie, si tot asha pana la foaia 6.
  • Asezam peste foi anghinarea cu branza, apoi restul de 6 foi de foietaj unse fiecare la randul ei cu putin ulei de masline.
  • Coacem la 180 grade C aprox 35 de minute apoi verificam. Foietajul trebuie sa fie auriu si nu ars. In cazul in care marginile foietajului par maronii, acoperim cu folie si mai lasam la cuptor cam 10 minute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartă tatin cu șalotă și feta
Tartă tatin cu șalotă și feta
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gözleme cu feta si lamaie
Gözleme cu feta si lamaie
7 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tacos samosas vegetariene
Tacos samosas vegetariene
12 porții
16 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează