Fazan la cuptor

Fazan la cuptor
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se freaca cu usturoi fundul unei cratite Se aseaza felii subtiri de slanina si ceapa.Se curata fazanii, se invelesc in felii de slanina (legate cu o sfoara de bucatarie )Se dau la cuptor iar cand incep sa se rumeneasca, se toarna ceasca de zeama de carne si vinul alb.
  • Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit, pana ce carnea e frageda. Se potriveste de sare.
    Se scot atele cu care a fost legata slanina; se aseaza slanina pe farfurie, deasupra se pun fazanii si se servesc cu garnitura preferata.
  • Sosul care a ramas in cratita, se curata de grasime, se trece prin sita si se serveste in sosiera, daca se nimereste sa serviti minunatia intr-un moment mai special sau direct peste bucatile de carne, cum facut noi.Deosebit si delicios la maxim!!!

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Suuperrr !!! :)

abuz

anonymous

Ms de reteta!!

abuz