Eshkeneh - supa de ceapa si schinduf

Eshkeneh - Supa de ceapa si schinduf
Felul principal
Foarte ușor
24 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare14 min
Gătire10 min
  • Sotati ceapa in ulei pana devine aurie, dar nu arsa, si adaugati turmericul si schinduful.
  • Adaugati cele 2 linguri de faina si amestecati continuu ca sa nu se arda, apoi stingeti cu apa sau supa de legume treptat.
  • Lasati la fiert aproximativ 30 de minute sau pana cand nu vi se mai pare ca schinduful uscat se simte aspru. Nu uitati sa adaugati sare.
  • Acum, intr-un castron bateti ouale si le adaugati peste supa zdrentuite. Daca doriti sa adaugati si iaurt, il amestecati cu ouale si procedati ca la supa cu iaurt sau ca la ciorba de burta.
  • Se serveste cu lamaie si optional cu menta uscata deasupra.

Punctează această reţetă

R Retete de acasa si de departe

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super.........

abuz