Clafoutis cu dovlecei si branza de capra
Optati pentru acest clafoutis sarat facut cu dovlecei si branza de capra! O reteta foarte usor de facut si perfecta servita alaturi de carne sau peste.
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire45 min
Taiati dovleceii in rondele subtiri si prajiti-i intr-o tigaie cu ulei de masline timp de aproximativ 10 minute.
Se amesteca ouale cu branza de capra si se amesteca si faina.
Se adauga laptele si dovlecii gatiti.Asezonati dupa gust cu sare, piper si ierburi de Provence, apoi turnati aluatul intr-o tava unsa cu unt. Puneti in cuptor timp de 35 de minute la 200° C.
Gata!
Observații
Forma: Daca doriti un clafoutis gros, utilizati o matrita de 20 cm cu margini inalte.
Branza: Puteti inlocui branza de capra cu feta, de exemplu.
Ierburi: Puteti inlocui ierburile de Provence cu ierburile preferate.
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: