Chec aperitiv cu ton

Aperitiv
Foarte ușor
50 min

Pentru o cina usoara, incercati checulnostru sarat cu ton! Insotiti cu o salata si va fi perfect! Fara batai de cap, simplu si rapid! Urmați pasii realizarii acestui chec sarat atat in reteta scrisa, fotografii si video!

Ingrediente

6

Materiale

  • tava chec (aici am folosit 22x11 cm)

Preparare

Preparare10 min
Gătire40 min
  • Chec aperitiv cu ton - Preparare etapa 1Preincalziti cuptorul la 180°C.
    Bateti ouale omleta. Adaugati faina si praful de copt si amestecati bine. Se adauga apoi laptele si apoi uleiul de masline.
  • Chec aperitiv cu ton - Preparare etapa 2Scurgeti si zdrobiti tonul, apoi adaugati-l in aluat, adaugati si emmetal ras. Condimentati dupa gust cu sare si piper.
  • Chec aperitiv cu ton - Preparare etapa 3Turnati aluatul intr-o forma de chec unsa cu unt in prealabil si coaceti timp de 40 de minute in cuptor la 180° C.
  • Chec aperitiv cu ton - Preparare etapa 4Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Puteti face mini briose cu aceasta reteta!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ce inseamna EMMENTAL? Cred ca, nici tu nu stii ce scrii.

abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Emmentaler sau Emmental este un tip de branza originar din Elvetia.
Are o culoare galbena, semi-tare, are un gust usor picant, textura cremoasa si este invelita intr-o coaja tare. Gaurile pe care le are sunt create in procesul de productie.

anonymous

Excelent!!!

abuz