Caprioara cu sos de merisoare si afine
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Tarta cu afine din pirinei
-
Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
-
Bărcuțe în stil pizza, umplute cu sos de roșii, șuncă și mozzarella
-
Sos de ardei roșu (alternativă la hummus, guacamole sau tapenadă)
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se pune carnea cu dafinul, ceapa si vinul intr-un castron si se lasa la marinat 24 ore. Se incinge tigaia la foc potrivit, apoi se adauga uleiul.Se scurge carnea, pastrand marinata.Se prajeste 10-15 minute, intorcandu-se si pe cealalta parte, pana cand carnea este facuta.
- Intre timp,se amesteca faina cu 3 linguri de marinata.Se amesteca compozitia cu restul de marinata, apoi se toarna totul intr-o cratita si se pune la fiert 1 minut.Se adauga fructele si se mai lasa 4-5 minute.Se inglobeaza bulionul de rosii si siropul de afine, se asezoneaza cu sare si piper..Se scoate foaia de dafin si se serveste caprioara stropit cu sos, iar ca garnitura se potriveste mamaliga sau cartofii piure.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!