Tort diplomat

Desert
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Pentru blat:

Crema:

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Pentru blat am separat oualele.Albusurile le-am batut cu un praf de sare pana s-au facut ca o bezea tare.Galbenusurile le-am batut cu zaharul pana s-au albit.Am amestecat ingredientele.Peste galbenusuri am adaugat o lingura de faina amestecata cu praful de copt, una de albus si tot asa amestecand usor.La sfarsit uleiul.L-am copt la 180 grade cam 15 minute.
  • Cat blatul se cocea am facut crema.Am batut bine ouale intregi cu zaharul.Am pus compozitia rezultata din oua cu laptele pe baie de aburi pentru vreo 15-20 de minute amestecand cu telul continuu.O sa observati cum ea va lua textura unei creme pufoase.Am lasat-o la racit si intre timp am batut frisca pana s-a intarit.Am oprit o parte din frisca pentru ornat.Cand s-a racit compozitia de oua cu lapte am combinat-o cu gelatina lasata la inmuiat pentru 10 minute in sucul de la conserva de ananas si frisca.Se amesteca foarte bine compozitiile apoi o turnam in forma de tort.Eu am turnat pana la jumatatea formei, am adaugat fructele apoi cealalta jumatate.Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia, timp si dispozitie.

Punctează această reţetă

gabrielaolteanuGabrielaolteanu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 10

anonymous

Preferatul meu...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ador aceasta reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mia placut acest tort a afost excelant ! falicitari persoanei care a pus reteta pentru a vedea si oameni care sunt interesati !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este minunata bravo am incercato si a meritat te pup . ina bucuresti.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun, delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Perfect

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu mi-a iesit deloc bine, cred ca nu asa se procedeaza cu gelatina (Cand s-a racit compozitia de oua cu lapte am combinat-o cu gelatina lasata la inmuiat pentru 10 minute in sucul de la conserva de ananas), compzitia nu s-a intarit si e plina de buburuze de la gelatina

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facut deliciosul tort minunat!

am gătit această rețetă
abuz

Emilia

Este foarte bun

abuz
  • pagina 1 / 10