Tort diplomat
Ingrediente
8
Pentru blat:
Crema:
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Pentru blat am separat oualele.Albusurile le-am batut cu un praf de sare pana s-au facut ca o bezea tare.Galbenusurile le-am batut cu zaharul pana s-au albit.Am amestecat ingredientele.Peste galbenusuri am adaugat o lingura de faina amestecata cu praful de copt, una de albus si tot asa amestecand usor.La sfarsit uleiul.L-am copt la 180 grade cam 15 minute.
- Cat blatul se cocea am facut crema.Am batut bine ouale intregi cu zaharul.Am pus compozitia rezultata din oua cu laptele pe baie de aburi pentru vreo 15-20 de minute amestecand cu telul continuu.O sa observati cum ea va lua textura unei creme pufoase.Am lasat-o la racit si intre timp am batut frisca pana s-a intarit.Am oprit o parte din frisca pentru ornat.Cand s-a racit compozitia de oua cu lapte am combinat-o cu gelatina lasata la inmuiat pentru 10 minute in sucul de la conserva de ananas si frisca.Se amesteca foarte bine compozitiile apoi o turnam in forma de tort.Eu am turnat pana la jumatatea formei, am adaugat fructele apoi cealalta jumatate.Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia, timp si dispozitie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Preferatul meu...
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Ador aceasta reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Mia placut acest tort a afost excelant ! falicitari persoanei care a pus reteta pentru a vedea si oameni care sunt interesati !
am gătit această rețetă
anonymous
Este minunata bravo am incercato si a meritat te pup . ina bucuresti.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun, delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Perfect
am gătit această rețetă
anonymous
Nu mi-a iesit deloc bine, cred ca nu asa se procedeaza cu gelatina (Cand s-a racit compozitia de oua cu lapte am combinat-o cu gelatina lasata la inmuiat pentru 10 minute in sucul de la conserva de ananas), compzitia nu s-a intarit si e plina de buburuze de la gelatina
am gătit această rețetă
anonymous
Am facut deliciosul tort minunat!
am gătit această rețetă
Emilia
Este foarte bun
Punctează această reţetă