Blatul l-a facut intr-o tava dreptunghiulara,neavand forma de inimioara. Asadar am facut blatul si apoi l-a decupat. Sa va mai spun si cum am facut.
A separat ouale, am batut albusurile spuma tare cu zaharul, a incorporat galbenusurile, esenta de rom si faina, a amestecat usor si apoi l-am copt. Cand a fost gata, cum spuneam,l-a decupat in forma de inimioara.
A batut 300g frisca in care a adaugat afinele. Jumatate din cantitate a pus-o pe primul blat, a nivelat si peste a pus visinele scurse. A pus alt doilea blat si am repetat figura: insiropat,pus frisca cu afine si visine si am acoperit cu ultimul blat.
A nivelat marginile. Din 75 g de ciocolata si 75 g frisca a facut glazura, pe care a pus-o deasupra tortului. Apoi a batut si restul de frisca si cu posul in forma de stea, a imbracat si lateralele. Frisca ramasa a colorat-o in roz si a pus si rujuletul de pe margini.