Pentru blat: Se bat ouale cu totul spuma, se pune zaharul putin cate putin, apoi praful de copt, mirodeniile si apoi faina, amestecandu-se cu mixerul.
Se unge forma de tort cu ulei si se tapeteaza cu faina( optiune fiind hartia de copt ), compozitia se coace la 190 grade timp de 45 minute. Se incearca blatul cu o scobitoare, si daca scobitoarea iese curata atunci blatul este copt. Se lasa la racit.
Pentru umplutura: Cat timp se raceste blatul, taiem fructele cubulete si le lasam la scurs intr-o strecuratoare.
In siropul de la compotul de ananas se adauga 2 linguri de zahar, zaharul vanilat si o cana de apa. Se amesteca pana se topeste zaharul, aceasta folosind la insiroparea blatului. Se pune frisca intr-un bol si se bate cu mixerul pana se intareste, si se baga la frigider.
Se taie blatul in 3 foi, se insiropeaza prima foaie, se pune frisca si fructele, asa procedandu-se si cu celelalte foi. Iar la sfarsit se orneaza tortul dupa preferinta si imaginatia fiecaruia cu frisca si fructe.
Ouale se pun la blat, iar frisca se obtine dintr-un litru de CremPatiserie care se foloseste la tot tortul, si intre foile de blat si la ornat.