Tort cu fructe

Aceasta reteta e foarte usor de realizat, iar rezultatul e... delicios. Asa ca spor la treaba.
Ingrediente
8
Pentru blat:
Pentru umplutura:
Preparare
Preparare1 oră
Gătire1 oră
- Pentru blat: Se bat ouale cu totul spuma, se pune zaharul putin cate putin, apoi praful de copt, mirodeniile si apoi faina, amestecandu-se cu mixerul.
Se unge forma de tort cu ulei si se tapeteaza cu faina( optiune fiind hartia de copt ), compozitia se coace la 190 grade timp de 45 minute. Se incearca blatul cu o scobitoare, si daca scobitoarea iese curata atunci blatul este copt. Se lasa la racit. - Pentru umplutura: Cat timp se raceste blatul, taiem fructele cubulete si le lasam la scurs intr-o strecuratoare.
In siropul de la compotul de ananas se adauga 2 linguri de zahar, zaharul vanilat si o cana de apa. Se amesteca pana se topeste zaharul, aceasta folosind la insiroparea blatului.
Se pune frisca intr-un bol si se bate cu mixerul pana se intareste, si se baga la frigider. - Se taie blatul in 3 foi, se insiropeaza prima foaie, se pune frisca si fructele, asa procedandu-se si cu celelalte foi. Iar la sfarsit se orneaza tortul dupa preferinta si imaginatia fiecaruia cu frisca si fructe.
Rezultatul e... delicios.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Abia astept sa-l fac .cred ca este delicios.dar....cum ramane cu KG.......la 10 oua si 1kg.de frisca.......oricum multumesc mult.
am gătit această rețetă
anonymous
Cel mai bun tort!! Foarte usor de facut si foarte gustos!
am gătit această rețetă
anonymous
Siropul de la ananas e plin de chimicale, ca si frisca. pentru cine nu are habar de bucatarie este o reteta buna si rapida, altfel...
anonymous
Super!!!

ciobanu_t2013
Ex
anonymous
Scuuump.dar merita!
anonymous
Gustos si foartre usor de facut. cred ca am sa-l incerc si eu.
anonymous
Super ... buneeeeeeeeeeeee
anonymous
Perfevta
anonymous
Bun bun