Aici avem o reteta foarte finutza si usoara. Cred ca nu exista persoana careia sa nu-i placa zmeurica. Aceasta reteta puteti foarte bine sa o preparati si inlocuind zmeura cu capsunile.
Asadar, spalam bine zmeura si o punem intr-un castron, dupa care cu un blender vertical o pisam pana obtinem o pasta. Pasta de zmeura, pentru a avea o textura foarte fina, o trecem printr-o sita, pentru a indeparta semintele de zmeura.
Peste pasta de zmeura data prin sita, adaugam 50g zahar pudra si amestecam, pana se inglobeaza complet. Punem albusurile intr-un castron si incepem sa mixam, pana albusurile devin spuma. Adaugam apoi 80g zahar tos, putin cate putin si mixam, in continuare, pana obtinem o spuma lucioasa.
In spuma de albusuri obtinuta, adaugam pasta de zmeura si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus, pana se incorporeaza complet. Luam o tava, o tapetam cu hartie de copt si asezam in ea bolurile pentru sufleu unse, in prealabil cu unt.
Umplem fiecare bol cu spuma de albus si zmeura, nivelam suprafata cu lama unui cutit, dupa care cu ajutorul unui deget curatam marginea fiecarui bol, de jur imprejurul, pentru ca spum sa poata sa se sesprinsa de bol si sa creasca la cuptor. In introducem tava in cuptorul preincalzit si lasam sufleul la copt pentru 8 minute.
Dupa ce scoateti sufleurile din cuptor, le pudrati rapid cu zahar pudra, le puneti cate o zmeurica in varf si le duceti urgent la masa. Atunci cand le scoateti din cuptor sufleurile, ele sunt foarte aratoase pentru ca sunt crescute, insa se lasa foarte repede, de aceea daca doriti sa va impresionati musafirii cu un preparat nu numai delicious, ci si aratos, va trebui sa serviti la masa aceste sufleuri foarte repede.