Suc din petale de trandafir rosu

Desert
2 porții
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare45 min
Gătire30 min
  • Petalele de trandafir se pun intr-un borcan de sticla, peste care se adauga apa, lamaiile taiate rondele si zaharul.
  • Se lasa sa se odihneasca 2 zile la soare, apoi inca 2 zile se amesteca de 3 ori pe zi cu o lingura de lemn.
    Apoi se filtreaza si se toarna in sticle si se pastreaza la rece pana in momentul serviri.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

02/05/2014

Bun,bun,bun!

(0) (0) abuz
17/05/2013

Da

(0) (0) abuz
02/06/2012

Buna,am sa incerc s-o fac sI EU

(0) (0) abuz
21/06/2011

Buuuuuuuunnnn!!!

(0) (0) abuz



+