Pun si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cu lingura/spatula amestec usor de jos in sus pana la omogenizare.
Pun in tava unsa si tapetata cu faina, si coc mai intai la foc mic, iar dupa 10 minute la foc mediu, timp de 30 minute. (proba scobitorii)
Fac siropul : fierb apa + zaharul pana se topeste acesta iar cand s-a racit pun esenta.Fac budincile cum scrie pe plic iar cand s-au racit adaug untul frecat cu 2-3 linguri de zahar si amestec pana la omogenizare.
Insiropez blatul, pun budinca si nivelez .Pun si frisca batuta bine, nivelez, trag dungi cu dintii furculitei, pun margelusele. Dau la rece cel putin 3 ore.
Comentarii:
Excelentaaa !!!!
Buna
Foarte buna
Extra ordinara super
Foarte buna si foarte usor de preparat
Foarte buna..........
Excelenta
Arata super cred ca e la fel de gustoasa dupa cum arata e super
E super eu o fac mai mereu