Prajitura cuburi de gheata / ice cubes cake

Ingrediente
4
pentru blat:
crema:
Siropul :
Decor:
Preparare
Preparare1 zi 6 h
Gătire10 min
- Pun si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cu lingura/spatula amestec usor de jos in sus pana la omogenizare.
- Pun in tava unsa si tapetata cu faina, si coc mai intai la foc mic, iar dupa 10 minute la foc mediu, timp de 30 minute. (proba scobitorii)
- Fac siropul : fierb apa + zaharul pana se topeste acesta iar cand s-a racit pun esenta.Fac budincile cum scrie pe plic iar cand s-au racit adaug untul frecat cu 2-3 linguri de zahar si amestec pana la omogenizare.
- Insiropez blatul, pun budinca si nivelez .Pun si frisca batuta bine, nivelez, trag dungi cu dintii furculitei, pun margelusele.
Dau la rece cel putin 3 ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelentaaa !!!!
anonymous
Buna
anonymous
Foarte buna
anonymous
Extra ordinara super
anonymous
Foarte buna si foarte usor de preparat
anonymous
Foarte buna..........
anonymous
Excelenta
anonymous
Arata super cred ca e la fel de gustoasa dupa cum arata e super
anonymous
E super eu o fac mai mereu
Punctează această reţetă