Daca folositi visine proaspete, curatati visinele de samburi.Se amesteca bine untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat,apoi incorporam pe rand galbenusurile, faina, un praf de sare, praful de copt, laptele si la sfarsit albusurile batute spuma.Intindem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se aseaza visinile scurse de zeama (in cazul celor din compot).
Pentru aluatul sfaramicios amestecam untul cu zaharul si faina. Amestecati cu putere strivind untul ajutanduva de faina pana obtineti un amestec usor, uscat si sfaramicios.Acest amestec il presarati peste visine..Se da la cuptor pentru 45 minute la 180-200 grade in functie de cuptor. Sa o mancati cu pofta!!!!
Comentarii (21):
Foarte buna am gustatFoarte bine am gustat excelent 1000 de puncte
Arata foarte bine
Imi plac prajiturile voastre si cele cu fructe,ca aceasta,in mod deosebit.Toate retele voastre pe care le-am facut au fost o reusita.Felicitari!
Foarte buna!!!!
E foarte buna si gustoasa
Excelent!!!
EXCELENT
Gustoasa!!!
Nu vie rusine sa bagati aceasta prajitura pe internet eu va dau nota 0 / cACAT 0000000000
Frumos