Gogosi cu lingura
Ingrediente
8
Rețete inrudite
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Preparare
Preparare1 h 15 m
Gătire30 min
- Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Mai intai amestecam faina, drojdia si praful de copt si lasam 15 minute. - Apoi amestecam ouale cu zaharul cu o furculita, si turnam amestecul peste faina impreuna cu iaurtul si coaja de lamaie.
- Amestecam cu o lingura si turnam lapte caldut pana devine o coca destul de vartoasa. Se lasa la crescut in loc caldut pana isi dubleaza volumul pentru apoximativ 1 ora.
- Cu o lingura se ia aluat si se pune in ulei incins. Cu ajutorul unei lingurite si formeaza o gaura in mijlocul gogosii pentru a se praji uniform si a nu ramane coca cruda la mijloc.
- Se rumesec pe ambele parti si se scot pe un platou si se pudreaza.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M