Petitchef

Gelatina cu branza dulce

Desert
5 porții
10 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Branza se mixeaza intr-un blender pentru a obtine o consistenta cat mai fina. Gelatina se pune la inmuiat in apa rece 15 minute pana se umfla.
  • Laptele se fierbe cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga gelatina scursa si se amesteca cu branza de vaci. Se toarna intr-un bol umezit cu apa rece, se lasa la frigider sa se inchege si apoi se rastoarna pe o farfurie.
  • Desert bavarezDesert bavarez cu vanilieMousse de capsuniGelatina cu lapteGelatina de caiseJeleuri de struguriJeleuri cu portocale si sampanie.
  • Budinca cu branza de vaciCrema de branza cu fructePanacotta cu ciresePannacotta cu kiwi si vanilieSpuma de ciocolata albaTiramisu de castane si cireseSarlota de ciocolataTort Diplomat.


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu dovleac si branza dulce
Prajitura cu dovleac si branza dulce
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Placinta cu branza dulce
Placinta cu branza dulce
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Barcute cu branza dulce
Barcute cu branza dulce
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura cu branza dulce si visine
Prajitura cu branza dulce si visine
4 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Trigoane cu branza dulce si stafide
Trigoane cu branza dulce si stafide
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Burek cu branza dulce
Burek cu branza dulce
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Gelatina - Aditiv alimentar incolor, fara aroma Gelatina - Aditiv alimentar incolor, fara aroma

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează