Gelatina cu branza dulce

Ingrediente
5
Preparare
Preparare10 min
Gătire35 min
- Branza se mixeaza intr-un blender pentru a obtine o consistenta cat mai fina. Gelatina se pune la inmuiat in apa rece 15 minute pana se umfla.
- Laptele se fierbe cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga gelatina scursa si se amesteca cu branza de vaci. Se toarna intr-un bol umezit cu apa rece, se lasa la frigider sa se inchege si apoi se rastoarna pe o farfurie.
- Desert bavarezDesert bavarez cu vanilieMousse de capsuniGelatina cu lapteGelatina de caiseJeleuri de struguriJeleuri cu portocale si sampanie.
- Budinca cu branza de vaciCrema de branza cu fructePanacotta cu ciresePannacotta cu kiwi si vanilieSpuma de ciocolata albaTiramisu de castane si cireseSarlota de ciocolataTort Diplomat.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!