Ceai din frunze de dafin

Desert
1 porții
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

1

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire5 min
  • Se topeste zaharul amestecand mereu pentru ca acesta sa nu se arda. Cand zaharul s-a transformat intr-un sirop gros ca mierea se adauga cei 300 ml de apa.
  • Atentie sa nu va opariti, siropul fierbinte in contact cu apa poate sa va stropeasca si sa va arda! Se adauga foile de dafin si se fierbe la foc mic aproximativ 5 minute.
  • Se ia vasul de pe foc si se tine acoperit pentru 5-10 minute. Ceaiul se bea cat de fierbinte puteti suporta.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

05/02/2015

La ce ajută acest ceai de dafin?

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/06/2013

SUPER BUN

(0) (0) abuz
22/07/2011

Eu folosesc ciaiul in vindecarea durerilor de oasa si stoparea coxartrozei

(0) (0) abuz



+