Sangria cu citrice
Avem toate ingredientele necesare pentru un aperitiv: sangria ca in Spania! Proaspata si gustoasa, o reteta deosebit de usor de facut. Este necesar sa se faca cu o zi inainte, astfel incat sa aiba destul timp sa se macereze si sa dezvaluie toate aromele sale :-) Urmati indicatiile noastre explicate mai jos. Noroc ;-)
Ingrediente
10
Materiale
- vas pentru salata
Preparare
Taiati portocalele si lamaile in felii si puneți-le intr-un vas mare de salata.
Se toarna vinul roșu, se adauga zahărul, batonul de scortisoara si Cointreau-ul. Se amesteca si se pune la rece timp de cel putin 24 de ore.
Inainte de servire, adaugati limonada si amestecati.
Gata!
Observații
Cointreau: nu este obligatoriu si il puteti inlocui cu alcoolul ales de dvs. (rom, curacao), in cantitatile pe care le doriti.
Fructe: Puteti folosi fructele pe care le doriți: mere, piersici, pere, etc ... Puteti adauga si menta.
Limonada: Pentru un rezultat mai putin dulce, o puteti inlocui cu apa minerala carbogazoasa.
Timpul de macerare: minimul este de 24 de ore, dar puteti lasa la macerat timp de 2 pana la 3 zile
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!