Sangria cu citrice

Băutură
Foarte ușor
20 min

Avem toate ingredientele necesare pentru un aperitiv: sangria ca in Spania! Proaspata si gustoasa, o reteta deosebit de usor de facut. Este necesar sa se faca cu o zi inainte, astfel incat sa aiba destul timp sa se macereze si sa dezvaluie toate aromele sale :-) Urmati indicatiile noastre explicate mai jos. Noroc ;-)

Ingrediente

10

Materiale

  • vas pentru salata

Preparare

  • Sangria cu citrice - Preparare etapa 1Taiati portocalele si lamaile in felii si puneți-le intr-un vas mare de salata.
  • Sangria cu citrice - Preparare etapa 2Se toarna vinul roșu, se adauga zahărul, batonul de scortisoara si Cointreau-ul. Se amesteca si se pune la rece timp de cel putin 24 de ore.
  • Sangria cu citrice - Preparare etapa 3Inainte de servire, adaugati limonada si amestecati.
  • Sangria cu citrice - Preparare etapa 4Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Cointreau: nu este obligatoriu si il puteti inlocui cu alcoolul ales de dvs. (rom, curacao), in cantitatile pe care le doriti.
Fructe: Puteti folosi fructele pe care le doriți: mere, piersici, pere, etc ... Puteti adauga si menta.
Limonada: Pentru un rezultat mai putin dulce, o puteti inlocui cu apa minerala carbogazoasa.
Timpul de macerare: minimul este de 24 de ore, dar puteti lasa la macerat timp de 2 pana la 3 zile

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: