Toast cu rillette si muraturi
O combinatie simpla, dar care are darul de a multumi pe toata lumea la o ora de cocktail! Rillette este un preparat culinar similar unei paste de carne, obtinute din carne si grasime, adesea imbogatita cu alte ingrediente (ierburi aromate, usturoi, mirodenii etc.).
Ingrediente
Rețete inrudite
Preparare
Prajiti feliile de paine in prajitor sau cuptor. Taiati-le in 4, pe diagonala.
Ungeti cu rillette fiecare triunghi.
Taiati fiecare castravete in felii, pe lungime, dar fara sa taiati pana la capat.
Desfaceti castravetii ca un evantai si puneti deasupra triunghiurilor.
Gata! Pofta buna la TOAST CU RILLETTE SI MURATURI!
Observații
Rillette este un preparat culinar similar unei paste de carne, obtinute din carne si grasime, adesea imbogatita cu alte ingrediente (ierburi aromate, usturoi, mirodenii etc.).
Întrebări
Ce sunt rillettele?
Rilettes este un preparat culinar similar unei paste de carne, inventat undeva pe la sfarsitul secolului al XIX-lea in centrul Frante, obtinute din carne si grasime, adesea imbogatita cu alte ingrediente (ierburi aromate, usturoi, mirodenii etc.). Se prepara printr-un procedeu de fierbere lenta a carnii in grasime pentru a deveni onctuoasa si tartinabila. Traditional rillettes se produceau doar din carne de porc, dar astazi se poate face din aproape din orice: carne de porc, de iepure, de pasări de curte, de vitel, de somon, ton, sau chiar de pastrav.
Ce sunt rulete?
Rillette este un preparat culinar similar unei paste de carne, obtinute din carne si grasime, adesea imbogatita cu alte ingrediente (ierburi aromate, usturoi, mirodenii etc.).
Ce sunt rillettele?
Rillette este un preparat culinar similar unei paste de carne, obtinute din carne si grasime, adesea imbogatita cu alte ingrediente (ierburi aromate, usturoi, mirodenii etc.).
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Ce sint rillettele ?? Va dati destepti , ati uitat limba romana , macar explica-te ca nu toata lumea e asa,, destepta ,, ca si dv . noi sintem mai ,, prosti ,,
Rillettelle sunt niste impopistrari lestate cu cijoane care sunt o trufanda in Chedlonia,
Rillete: adică fierbem carnea de porc in untură câteva ore . Asta se face in Ardeal de du-te de ani!!

Noroc cu John_ care ne-a "luminat" in privinta rillettei ca daca-i dupa voi astia de la Petit chef ramaneam in ceata totala! Cum dracu' puneti mai desteptilor retete din astea fara sa ne spuneti noua prostilor ce-i aia? Ce vreti sa demonstrati si cui? Cu retete de genul asta pana acum n-ati reusit sa demonstrati decat ca sunteti niste snobi idioti!
Ca de obicei, Petitchef ignora cu nesimtire zecile, sutele de comentarii negative ale retetelor din care un om obisnuit nu intelege nimic. Rillette este un fel de pasta cu textura mare, din carne fiarta sau marinata, bine maruntita, in sucul si grasimea proprie lasate in timpul prepararii. Este o veche si rustica reteta frantuzeasca. Se poate prepara din orice carne. Dar cand spui rillette trebuie sa spui si din ce e facuta. Poate ca unii nu mananca porc, sau peste, sau ...., etc.
Desteapta rau de tot... dar nu spune ca sa fie mai smechera ca rillette este o pasta de....de ce stimabila, de ce..este intrebarea..???