Pandispan(blat de tort)fara praf de copt

Pandispan(blat de tort)fara praf de copt
Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire25 min
  • Se sparg ouale intr-un castron,apoi se adauga zaharul si un praf de sare .Se mixeaza totul pana devine o crema densa si lucioasa,aproximativ 20 minute.
  • Se pune si esenta si se mai mixeaza putin.Se lasa mixerul si se adauga faina trecuta prin sita,cu o lingura mestecand de jos in sus.Se tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt,se toarna aluatul format ,se niveleaza bine si se da la cuptor pt circa 25 minute la 180 grade.
MMicki_028

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

18/03/2017

Multumesc

(0) (0) abuz
12/01/2013

La pamant aceasta retete

(0) (0) abuz