Ochi de pisica / linzer augen

In acest fel isi imprastie aroma si se simte gustul fraged si parfumat.
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire10 min
- Untul se freaca cu zaharul,zaharul vaniliat, galbenusurile de ou si coaja de lamiie rasa.
In continuare se adaoga faina si se framinta un aluat care se imparte in patru , se inveleste in folie de nailon si se tine la rece ca. 1/2-1 ora. - Se scoate cite 1 bucata si se intinde pe lasa de lucru usor infainata cu o gr. de ca.2mm.
Se decupeaza rondele,iar jumatate din ele se decupeasa cz gauri la mijloc,dupa dorinta fiecaruia. - Se aseaza pe tava captusita cu hirte de copt si se coc ca.10 la 180°C.
Dupa copt, rondelele cu gauri se presara imediat cit sint fierbinti cu zahar pudra
Marmelada/gemul se incalzeste putin si cu ea se lpiesc cite doua rondele. - Se depoziteaza in cutii de l,sau de plastic inchise ermetic.Aceste fursecuri se tin foarte mult si mai ales fursecurile din aluat cu unt/farimicios este de recomandat se sa faca cu cel putin 1 saptamina inaite de cconsumare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Mia placut foarte ,foarte mult
Punctează această reţetă