Untul se freaca cu zaharul,zaharul vaniliat, galbenusurile de ou si coaja de lamiie rasa. In continuare se adaoga faina si se framinta un aluat care se imparte in patru , se inveleste in folie de nailon si se tine la rece ca. 1/2-1 ora.
Se scoate cite 1 bucata si se intinde pe lasa de lucru usor infainata cu o gr. de ca.2mm. Se decupeaza rondele,iar jumatate din ele se decupeasa cz gauri la mijloc,dupa dorinta fiecaruia.
Se aseaza pe tava captusita cu hirte de copt si se coc ca.10 la 180°C. Dupa copt, rondelele cu gauri se presara imediat cit sint fierbinti cu zahar pudra Marmelada/gemul se incalzeste putin si cu ea se lpiesc cite doua rondele.
Se depoziteaza in cutii de l,sau de plastic inchise ermetic.Aceste fursecuri se tin foarte mult si mai ales fursecurile din aluat cu unt/farimicios este de recomandat se sa faca cu cel putin 1 saptamina inaite de cconsumare.
Comentarii:
Mia placut foarte ,foarte mult