Ochi de pisica / linzer augen

OCHI DE PISICA / LINZER AUGEN
Aperitiv
Foarte ușor
40 min

In acest fel isi imprastie aroma si se simte gustul fraged si parfumat.

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Untul se freaca cu zaharul,zaharul vaniliat, galbenusurile de ou si coaja de lamiie rasa.
    In continuare se adaoga faina si se framinta un aluat care se imparte in patru , se inveleste in folie de nailon si se tine la rece ca. 1/2-1 ora.
  • Se scoate cite 1 bucata si se intinde pe lasa de lucru usor infainata cu o gr. de ca.2mm.
    Se decupeaza rondele,iar jumatate din ele se decupeasa cz gauri la mijloc,dupa dorinta fiecaruia.
  • Se aseaza pe tava captusita cu hirte de copt si se coc ca.10 la 180°C.
    Dupa copt, rondelele cu gauri se presara imediat cit sint fierbinti cu zahar pudra
    Marmelada/gemul se incalzeste putin si cu ea se lpiesc cite doua rondele.
  • Se depoziteaza in cutii de l,sau de plastic inchise ermetic.Aceste fursecuri se tin foarte mult si mai ales fursecurile din aluat cu unt/farimicios este de recomandat se sa faca cu cel putin 1 saptamina inaite de cconsumare.

Punctează această reţetă

Laura S.Laura S.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Mia placut foarte ,foarte mult

abuz