Incepem intii sa zbatem bine zaharul cu ouale, pina se topeste zaharul. Adaugam untul topit (sa fie caldut nu fierbinte), coaja de la portocalaiar la sfirsit faina cernuta impreuna cu praful de copt.
Ungem cu unt si tapetam cu faina forma de madeleine si punem cam trei sferturi din compozitie in fiecare forma. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 10 minute.
Mi-au iesit 4 tavite cu cite 8 madeleine, acum depinde de forma pe care o aveti in dotare. Ma pot lauda ca am cumparat doua forme pentru ca erau in oferta, si-n loc sa platesc 20 de franci una, am dat 10 franci pe doua, iupiii.
Sint delicioase si usor de facut, singurul defect e ca sint ca ciresele, maninci una si mai vrei inca una pudrat cu zahar, dar daca doriti, puteti sa le decorati cu ciocolata topita.
Unde e dintele de dragon si pielea de sarpe si sa nu uitam de unghi putrezite de troll,sticlele de cola putrezite de 2 ani si de basina de vaca,si de curu de cal mama si electricitatea casa te doara si 1kg balaegar de urs gryzli
Comentarii:
Unde e dintele de dragon si pielea de sarpe si sa nu uitam de
unghi putrezite de troll,sticlele de cola putrezite de 2 ani si de basina de vaca,si de curu de cal mama si electricitatea casa te doara si 1kg balaegar de urs gryzli
Pare gustoasa
Incercam
Delicious