Madeleine

Aperitiv
Foarte ușor
45 min
435 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.81 (0.45€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min
  • Incepem intii sa zbatem bine zaharul cu ouale, pina se topeste zaharul. Adaugam untul topit (sa fie caldut nu fierbinte), coaja de la portocalaiar la sfirsit faina cernuta impreuna cu praful de copt.
  • Ungem cu unt si tapetam cu faina forma de madeleine si punem cam trei sferturi din compozitie in fiecare forma. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 10 minute.
  • Mi-au iesit 4 tavite cu cite 8 madeleine, acum depinde de forma pe care o aveti in dotare. Ma pot lauda ca am cumparat doua forme pentru ca erau in oferta, si-n loc sa platesc 20 de franci una, am dat 10 franci pe doua, iupiii.
  • Sint delicioase si usor de facut, singurul defect e ca sint ca ciresele, maninci una si mai vrei inca una pudrat cu zahar, dar daca doriti, puteti sa le decorati cu ciocolata topita.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 435Kcal
  • Carbo: 46.8g
  • Grăsimi: 23.5g
  • Grăsimi sat.: 14.5g
  • Proteine: 7.3g
  • Fibre: 2.2g
  • Zahăr: 29.6g
  • ProPoints: 12
  • SmartPoints: 20
Informații nutriționale pentru 1 porție (151g)
DDanelutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Unde e dintele de dragon si pielea de sarpe si sa nu uitam de
unghi putrezite de troll,sticlele de cola putrezite de 2 ani si de basina de vaca,si de curu de cal mama si electricitatea casa te doara si 1kg balaegar de urs gryzli

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pare gustoasa

abuz

anonymous

Incercam

abuz
padi45

padi45

Delicious

abuz