Humus din linte rosie
Vreti o reteta rapida si simpla de aperitiv!? De ce sa nu incercati un humus de linte rosie? Cremos si gustos, oaspetii dvs. se vor bucura sa il guste cu batoane de legume sau chipsuri ;-) In mod natural, vegan si fara gluten, deci intoleranta / alergia nu va fi o problema.
Ingrediente
4
Materiale
- blender
Preparare
Preparare5 min
Timp așteptare20 min
Gătire20 min
Gatiti lintea rosie timp de 20 de minute in apa clocotita. Scurgeti si lasati sa se raceasca.
Puneti lintea scursa, uleiul de masline, sucul de lamaie, tahini, sare, chimionul, cucurma și catelul de usturoi intr-un blender si amestecati pana cand se obtine o pasta fina.
Voila!
Observații
Tahini=pasta de susan si se foloseste in special la humus
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: