Fursecuri cu stafide

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Amestecam untul cu zaharul pudra pana se omogenizeaza. Untul trebuie sa fie moale (il lasam la temperatura camerei vreo 3 ore).
- Se adauga si restul ingredientelor unul cate unul, amestecand dupa fiecare pana se incorporeaza.
- Se pun cu o lingurita in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se coc la foc potrivit pentru ~ 10-15 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Adriana
Eu pun 4 oua, zahar vanilinat, coaja lamaie si ies foarte bune.
am gătit această rețetă
Maria
Extraordinar de bune
am gătit această rețetă
Cristian
Mama adauga si putin rom (sau esenta de rom), iar dupa fiecare serie spala foarte bine tava si o ungea din nou cu unt. Umplutura se aseaza cu lingurita cu distanta de o lungime si jumatate (cupa linguritei) intre gramajoare - se intind si devin subtiri - risc de unire intre ei.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune!!!!
am gătit această rețetă
GEORGE
Cea mai bună reteta.
am gătit această rețetă
anonymous
Super! Gustoase si fragede!
am gătit această rețetă
anonymous
Usor si delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune,baietelului meu ii plac foarte mult.
am gătit această rețetă
anonymous
Merita sa o incercati.
am gătit această rețetă
anonymous
Bunnnnn
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă