Fursecuri gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!

votează acum
Gustări
Foarte ușor
51 min

Pentru iubitorii de deserturi picante dar si dulci și sărate, veți iubi cu siguranță aceste fursecuri gojuchang! Această pastă de chili coreeană este ingredientul vedetă al multor mâncăruri și al multor sosuri. Dar astăzi am decis să folosim această pastă pentru aceste fursecuri pline de arome.

Ingrediente

6

Crema Gochujang:

Aluat de fursecuri:

Materiale

  • 1 lingura de înghețată (optional)
  • hârtie pergament

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare30 min
Gătire11 min
  • Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - Preparare etapa 1Crema Gochujang:
    Amestecați untul moale cu vergeoise (sau zahărul brun) și gochujang pentru a obține o cremă portocalie. Dați deoparte.
  • Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - Preparare etapa 2Aluatul de fursecuri:
    Amestecați untul moale cu zahărul pentru a obține un amestec cremos.
  • Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - Preparare etapa 3Adăugați oul și amestecați din nou pentru a obține un amestec cu cocoloașe.
  • Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - Preparare etapa 4Apoi adăugați sarea, extractul de vanilie, bicarbonatul de sodiu (sau praful de copt) și puțin din făină. Amestecați bine.
  • Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - Preparare etapa 5Se adaugă restul de faină și se încorporează bine.
  • Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - Preparare etapa 6Adăugați crema gochujang și amestecați ușor pentru a crea o marmorare. Dați aluatul la frigider pentru 30 de minute.
  • Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - Preparare etapa 7Folosind o lingură de înghețată, formați prăjituri. Punem 4 pe tavă. Nu este nevoie să le aplatizați!
  • Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - Preparare etapa 8Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 11 minute. După acest timp, scoateți tava din cuptor și lăsați să se răcească înainte de a le servi calde.
  • Fursecuri Gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante! - Preparare etapa 9Și iată, fursecurile tale sunt gata! Crocante la exterior, moi la interior. Veți adora gustul lor de vanilie cu nota lor picantă. Fiecare fursec va fi diferit și mai mult sau mai puțin picant!

Punctează această reţetă

Observații

Cum să păstrați cookie-urile gochujang?

Puneți-le într-un recipient ermetic și păstrați-le până la 4 zile.

Puteți congela cookie-uri gochujang?

Da, puteți congela biscuiții gochujang fără griji!

Cu ce ​​ar trebui să înlocuiți gochujang?

Îl poți înlocui cu o altă pastă de chili. Atenție, intensitatea ardeiului nu va fi aceeași, nu uitați să adaptați cantitățile.

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: