Ciuperci cu oua

Aperitiv
12 porții
Foarte ușor
30 min

Cu doar 2 ingrediente pregatiti un entree usor si pe placul tuturor! Pentru a evidentia aroma ciupercilor cu oua de prepelita, adaugati condimente la alegere. Cateva minute in cuptor si gata! Nu e rau, nu?


Ingrediente

12

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min



Întrebări

Super!

Multumim!

Entrée?:))) foarte românește ,desigur:)))

Antreu!


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Yoshkin, 25/04/2018

Super!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
04/10/2019

Curios, toata lumea le numeste "codite" in toate retetele cu ciuperci, doar aici li se spune cum trebuiie:"picioruse"!

(0) (0) abuz
felicia, 16/12/2018

Like it.

(0) (0) abuz
Ecaterina, 18/10/2018

Nu am gatit,dar trebuie sa fie minunat,voi incerca.

(0) (0) abuz
petcu_d2013
petcu_d2013, 01/09/2018

Arata foarte bine!cred ca sunt si foate bune!Le voi incerca si eu!Multumesc mult!!!!

(0) (0) abuz
09/06/2018

Tytyromania, vad ca tu pui si peste in loc de ou. Am facut si noi dar nu ne-a placut ca stii tu ce mai miroase a peste!

(0) (5) abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Peste (daca nu e ingredient in reteta) se citeste PESTE (FARA diacritic). Citim si noi un pic inainte reteta, nu luam din context.

25/04/2018

La fel si eu le fac cu brinza si la invirt in feliute de caizer( sunculite suptiri)

(1) (0) abuz
Tytyromania, 25/04/2018

Ideeea in sine este f buna, dar lasa putin de dorit modul de preparare. Uite ce va propun eu (asa le fac eu numai ca nu cu ou, ci cu branza de burduf) Ciupercile se spala usor fara a se indeparta pielita de pe palarie. Se scoate piciorusul si se lasa sa se scurga bine. Si aici intervine diferenta. Nu se fac la cuptor ci pe plita. Cine nu are plita traditionala, o poate inlocui cu o tabla (pe care coaceti vinetele) sau o tigaie sau chiar cu tava de la cuptor. Deci pe tigaia incinsa (eu folosesc una Registone) se pun ciupercile cu palaria in sus (ca sa se coaca si marginea palariei) . Se scot pe o farfurie... tocator..cu palaria in jos pt umplere. Se pun cateva picaturi de ulei3-4 nu mai mult, un praf de piper, un praf de sare, si peste de sparge oul. (daca le umpleti cu branza, nu mai puneti ulei) Se pun pe tabla-tigaie sa se coaca la foc mare, pana vedeti ca branza s-a topit putin. Cu ou nu stiu inca cat, dar banuesc ca pana e facut ca un ochi. O sa fac una cu ou si una cu branza. (O sa incerc si una cu ou de gaina, bineinteles cu o palarie pe masura)

(2) (0) abuz



+