Petitchef

Ciuperci cu oua

Cu doar 2 ingrediente pregatiti un entree usor si pe placul tuturor! Pentru a evidentia aroma ciupercilor cu oua de prepelita, adaugati condimente la alegere. Cateva minute in cuptor si gata! Nu e rau, nu?

Aperitiv
12 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

12

Preparare

  • Etapa 1 - Ciuperci cu oua
    Curatati ciupercile si scoateti piciorul pentru a crea loc in care sa puneti oul.
  • Etapa 2 - Ciuperci cu oua
    Spargeti cate un ou de prepelita si turnati-l in locul piciorusului ciupercii.
  • Etapa 3 - Ciuperci cu oua
    Adaugati sare, piper si cateva ierburi aromatice, daca doriti.
  • Etapa 4 - Ciuperci cu oua
    Coaceti 15 minute la 180°C (sau pana cand albusul s-a gatit).


Poze

Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua - poza 2
Ciuperci cu oua - poza 3
Ciuperci cu oua - poza 4

Întrebări:

Super!

Răspuns:

Multumim!

Entrée?:))) foarte românește ,desigur:)))

Răspuns:

Antreu!




Comentarii:

Yoshkin, 25/04/2018

Super!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/10/2019

Curios, toata lumea le numeste "codite" in toate retetele cu ciuperci, doar aici li se spune cum trebuiie:"picioruse"!

(0) (0) Abuz
felicia, 16/12/2018

Like it.

(0) (0) Abuz
Ecaterina, 18/10/2018

Nu am gatit,dar trebuie sa fie minunat,voi incerca.

(0) (0) Abuz
petcu_d2013
petcu_d2013, 01/09/2018

Arata foarte bine!cred ca sunt si foate bune!Le voi incerca si eu!Multumesc mult!!!!

(0) (0) Abuz
09/06/2018

Tytyromania, vad ca tu pui si peste in loc de ou. Am facut si noi dar nu ne-a placut ca stii tu ce mai miroase a peste!

(0) (5) Abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Peste (daca nu e ingredient in reteta) se citeste PESTE (FARA diacritic). Citim si noi un pic inainte reteta, nu luam din context.

25/04/2018

La fel si eu le fac cu brinza si la invirt in feliute de caizer( sunculite suptiri)

(1) (0) Abuz
Tytyromania, 25/04/2018

Ideeea in sine este f buna, dar lasa putin de dorit modul de preparare. Uite ce va propun eu (asa le fac eu numai ca nu cu ou, ci cu branza de burduf) Ciupercile se spala usor fara a se indeparta pielita de pe palarie. Se scoate piciorusul si se lasa sa se scurga bine. Si aici intervine diferenta. Nu se fac la cuptor ci pe plita. Cine nu are plita traditionala, o poate inlocui cu o tabla (pe care coaceti vinetele) sau o tigaie sau chiar cu tava de la cuptor. Deci pe tigaia incinsa (eu folosesc una Registone) se pun ciupercile cu palaria in sus (ca sa se coaca si marginea palariei) . Se scot pe o farfurie... tocator..cu palaria in jos pt umplere. Se pun cateva picaturi de ulei3-4 nu mai mult, un praf de piper, un praf de sare, si peste de sparge oul. (daca le umpleti cu branza, nu mai puneti ulei) Se pun pe tabla-tigaie sa se coaca la foc mare, pana vedeti ca branza s-a topit putin. Cu ou nu stiu inca cat, dar banuesc ca pana e facut ca un ochi. O sa fac una cu ou si una cu branza. (O sa incerc si una cu ou de gaina, bineinteles cu o palarie pe masura)

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
12 porții
42 min
Ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească 6 altfel de oua 6 altfel de oua Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează