Intr-o cratita se amesteca laptele si semintele de vanilie si se pune pe foc pana se incalzeste bine, nu clocoteste, se adauga untul si se trage de pe foc.
Intr-un bol sau in robotul de bucatarie se amesteca faina, zaharul, ouale, romul cand laptele s-a racorit se amesteca in compozitia cu faina si se lasa la frigider pt minimum 12 ore.
Faina, zaharul, ouale, romul amestecate cu laptele racorit se amesteca in compozitia cu faina si pus la frigider pt minimum 12 ore se vor întări așa cum se vede în fotografiile postate? Vom servi preparatul crud, fără a trata termic ouăle și faina din compoziție?
Comentarii:
Faina, zaharul, ouale, romul amestecate cu laptele racorit se amesteca in compozitia cu faina si pus la frigider pt minimum 12 ore se vor întări așa cum se vede în fotografiile postate? Vom servi preparatul crud, fără a trata termic ouăle și faina din compoziție?
Rețetă incompletă ,ce facem mai departe
Se mananca crude? Multa prostie Andreea.