Cannelés de bordeaux
Ingrediente
5
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Intr-o cratita se amesteca laptele si semintele de vanilie si se pune pe foc pana se incalzeste bine, nu clocoteste, se adauga untul si se trage de pe foc.
- Intr-un bol sau in robotul de bucatarie se amesteca faina, zaharul, ouale, romul cand laptele s-a racorit se amesteca in compozitia cu faina si se lasa la frigider pt minimum 12 ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Faina, zaharul, ouale, romul amestecate cu laptele racorit se amesteca in compozitia cu faina si pus la frigider pt minimum 12 ore se vor întări așa cum se vede în fotografiile postate? Vom servi preparatul crud, fără a trata termic ouăle și faina din compoziție?
anonymous
Rețetă incompletă ,ce facem mai departe
Anca
Se mananca crude? Multa prostie Andreea.
Punctează această reţetă