Petitchef

SALATA CU RUCOLA,FENICUL SI RIDICHI

Antreuri
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • 2 linguri ulei de masline,zeama de la 1/2 de lamiie,1 lingurita cepsoara uscata,1 lingurita rasa de ierburi de provence,sare de mare,piper proaspat risnit dupa gust.se amesteca energic ingredientele,pina la dizolvarea sarii si turnam dressing-ul peste legumele amestecate.lasam 10 minute la rece si servim,cu carne sau brinza ,simplu ,dar obligatoriu cu putin vin rosu.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie? Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează