Oua jumari

Antreuri
Foarte ușor
18 min

Daca va place micul dejun sarat, rasfatati-va cu reteta noastra de oua jumari. Le puteti consuma ca atare sau pe paine prajita. Garantam o dimineata plina de energie!

Ingrediente

2

Materiale

  • Tigaie

Preparare

Preparare3 min
Gătire15 min
  • Oua jumari - Preparare etapa 1Se topeste untul intr-o tigaie pusa pe foc mic.
    Bateti ouale cu sare. Turnati-le peste untul topit din tigaie.
  • Oua jumari - Preparare etapa 2Reglati focul la treapta cea mai mica. Cu o spatula, amestecati in mod regulat.
  • Oua jumari - Preparare etapa 3Veti vedea ca ouale se vor inchega.
  • Oua jumari - Preparare etapa 4Cand incep sa se ia de pe fundul tigaii, luati de pe foc.
  • Oua jumari - Preparare etapa 5Adaugati un pic nucsoara rasa pe oua.
  • Oua jumari - Preparare etapa 6Gata

Punctează această reţetă

Observații

Gatitul: gatitul lent este esential pentru a avea o textura cremoasa.
Smantana: Unele retete adauga smantana oualor. Daca ouale sunt gatite incet, nu este nevoie de smantana.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

danut_o2014

danut_o2014

Exccelenta

am gătit această rețetă
abuz

nairdas

Jalnic !!!
Chiar si un copil de 12 ani stie aceasta reteta !!!

abuz

John_

Bravo Petitchef! O reteta de asemenea "complexitate" n-am citit demult. Binevenita si precizarea materialelor folosite, tigaia in cazul nostru. Tocmai pregateam un ibric sau o cana pentru a savura aceasta "unica" reteta!

abuz