Oua jumari
Daca va place micul dejun sarat, rasfatati-va cu reteta noastra de oua jumari. Le puteti consuma ca atare sau pe paine prajita. Garantam o dimineata plina de energie!
Ingrediente
2
Materiale
- Tigaie
Rețete inrudite
Preparare
Preparare3 min
Gătire15 min
Se topeste untul intr-o tigaie pusa pe foc mic.
Bateti ouale cu sare. Turnati-le peste untul topit din tigaie.Reglati focul la treapta cea mai mica. Cu o spatula, amestecati in mod regulat.
Veti vedea ca ouale se vor inchega.
Cand incep sa se ia de pe fundul tigaii, luati de pe foc.
Adaugati un pic nucsoara rasa pe oua.
Gata
Observații
Gatitul: gatitul lent este esential pentru a avea o textura cremoasa.
Smantana: Unele retete adauga smantana oualor. Daca ouale sunt gatite incet, nu este nevoie de smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

N
J
John_,
02/10/2018
Bravo Petitchef! O reteta de asemenea "complexitate" n-am citit demult. Binevenita si precizarea materialelor folosite, tigaia in cazul nostru. Tocmai pregateam un ibric sau o cana pentru a savura aceasta "unica" reteta!