Salata calda de cartofi

Ingrediente
4
Cost estimat: 2.82Euros€ (0.71€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Spalati bine de tot cartofii si puneti-i sa fiarba in apa cu sare.Dupa ce au fiert, scurgeti apa de pe ei si decojiti-i.
- Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se taie rondele mai grosute.
- Se curata ceapa si se taie rondele.Usturoiul se curata si se taie felii, iar rosiile uscate se taie in bucati mici.
- Se incalzeste uleiul de masline si se adauga feliutele de usturoi.Se lasa doar cat sa aromatizeze si se adauga ceapa si rosiile.
- Se toarna toata compozitia peste ronedelele de cartofi, se sareaza, se pipereaza, se amesteca bine si se serveste calda.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 354Kcal
- Carbo: 53.4g
- Grăsimi: 11.7g
- Grăsimi sat.: 1.7g
- Proteine: 5.9g
- Fibre: 5.1g
- Zahăr: 6.1g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (339g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Masha,
06/01/2018
Daca in orice reteta de salata de cartofi vezi o salata orientala careia ii lipseste ba una, ba alta, ai o problema. Cineva se straduieste sa-i invete pe cei care nu stiu si alte retete decat cele clasice, ar trebui felicitat, nu apostrofat. Reteta suna foarte bine, multumim.
19/12/2017
O verianta de salata orientala cu exceptia sucului de lamaie caree sa mai taie din "ulei". Dar daca mai adaugi cateva masline (verzi si negre 0 fara samburi) si vreo 3-4 uoua fierte tari si taiate dupa plac (rondele, fasii , cubulete) ar arata si "gusta" ceva mai bine. Altfel ... nimic nou sub soare.