Norisor cu ou si carnat

Antreuri
2 porții
Foarte ușor
30 min

Noua, celor de la Petitchef ne plac ouale gatite in toate formele: fierte, prajite, omleta, fierte in apa ...dar tie? Astazi ne propunem un nou mod de gatit: norisor! Cunoscut sub numele de „ou in nor“, aceasta reteta va surprinde cu o prezentare originala! Haideti sa incercam impreuna!


Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min


Observații

Adosuri: pot fi puse in functie de gust, prosciutto crudo, branza Gruyere si parmezan, precum si multe alte plante aromatice


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Dana, 28/01/2020

Foarte buna ideea si foarte interesanta, mai ales pentru persoanele care vor sa se dezvolte intelectual si deschise spre a invata si a proba ceva nou. Mai ales copiii sunt bucurosi sa primeasca altceva, de aceea trebuie mereu sa inaintam in cunoastere si experienta nu sa ramanem in epoca de piatra pentru ca ne este comod. :)

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 29/06/2018

Si mie-mi plac ouale sub orice forma dar ce ati facut voi aici n-as putea sa mananc pentru ca arata horror. Nu stiu de ce va place sa va complicati, atata munca pentru un fiasco!

(1) (0) abuz
29/06/2018

Ideea oului "norisor" este ca în forma finala oul sa arate ca un norisor alb si pufos. Amestecarea albusului cu brânza îi pastreaza calitatile norisorului, dar cârnatul si ierburile strica aspectul. In afara de asta e mult mai sanatos sa mâncam oul ori cu sunca/cârnat ori cu brânza, dar nu cu amandoua.

(1) (0) abuz
John Doe, 02/09/2017

Munca inutila!

(1) (0) abuz



+