Un preparat destinat adevaratilor gurmanzi, carora nu le este frica sa incerce ingrediente inedite precum carne de vita cruda. O reteta usoara si rapida, deoarece nu necesita timp de gatit :-)
Urmati cu atentie pasii de realizare a retetei noastre atat in versiunea scrisa cat si in versiunea video↓↓↓
Carnea tocata: Aceasta trebuie sa fie foarte proaspata: trebuie tocata in timpul zilei. De asemenea, puteti sa o tocati dvs. folosind un cutit special sau un satar ori puteti cere macelarului sa v-o toace.
Ai uitat sa adaugi untul! Care este sensul celor trei cerculete si galbenusului de ou pus in fiecare? Il faci demonstrativ, pentru restaurante, sau pentru a-l manca? Parerea mea este ca cei de la restaurant stiu mai bine ce au de facut!
Comentarii:
Ai uitat sa adaugi untul! Care este sensul celor trei cerculete si galbenusului de ou pus in fiecare?
Il faci demonstrativ, pentru restaurante, sau pentru a-l manca? Parerea mea este ca cei de la restaurant stiu mai bine ce au de facut!