Biftec tartar simplu si usor
Un preparat destinat adevaratilor gurmanzi, carora nu le este frica sa incerce ingrediente inedite precum carne de vita cruda. O reteta usoara si rapida, deoarece nu necesita timp de gatit :-) Urmati cu atentie pasii de realizare a retetei noastre atat in versiunea scrisa cat si in versiunea video↓↓↓
Ingrediente
3
Materiale
- cerc de inox 6 cm (facultativ)
Preparare
Intr-un bol de salata, puneti carnea tocata, ceapa tocata foarte fin, caperele si castravetii murati tocati.
Adaugati mustarul, ketchupul, sarea si piperul si amestecati bine.
Formati tartarul pe placuta de servire, cu ajutorul unui cerc, castron sau il puteti realiza manual.
Formati gropite in fiecare tartar.
Adaugati cate un galbenus.
Acum biftecul tartar este gata! Se amesteca bine carnea cu galbenusul inainte de a manca.
Observații
Carnea tocata: Aceasta trebuie sa fie foarte proaspata: trebuie tocata in timpul zilei. De asemenea, puteti sa o tocati dvs. folosind un cutit special sau un satar ori puteti cere macelarului sa v-o toace.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
mihai,
15/10/2021
Ai uitat sa adaugi untul! Care este sensul celor trei cerculete si galbenusului de ou pus in fiecare?
Il faci demonstrativ, pentru restaurante, sau pentru a-l manca? Parerea mea este ca cei de la restaurant stiu mai bine ce au de facut!
am gătit această rețetă