Biftec tartar simplu si usor

Antreuri
Foarte ușor
20 min

Un preparat destinat adevaratilor gurmanzi, carora nu le este frica sa incerce ingrediente inedite precum carne de vita cruda. O reteta usoara si rapida, deoarece nu necesita timp de gatit :-) Urmati cu atentie pasii de realizare a retetei noastre atat in versiunea scrisa cat si in versiunea video↓↓↓

Ingrediente

3

Materiale

  • cerc de inox 6 cm (facultativ)

Preparare

  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 1Intr-un bol de salata, puneti carnea tocata, ceapa tocata foarte fin, caperele si castravetii murati tocati.
  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 2Adaugati mustarul, ketchupul, sarea si piperul si amestecati bine.
  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 3Formati tartarul pe placuta de servire, cu ajutorul unui cerc, castron sau il puteti realiza manual.
  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 4Formati gropite in fiecare tartar.
  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 5Adaugati cate un galbenus.
  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 6Acum biftecul tartar este gata! Se amesteca bine carnea cu galbenusul inainte de a manca.

Punctează această reţetă

Observații

Carnea tocata: Aceasta trebuie sa fie foarte proaspata: trebuie tocata in timpul zilei. De asemenea, puteti sa o tocati dvs. folosind un cutit special sau un satar ori puteti cere macelarului sa v-o toace.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

mihai

Ai uitat sa adaugi untul! Care este sensul celor trei cerculete si galbenusului de ou pus in fiecare?
Il faci demonstrativ, pentru restaurante, sau pentru a-l manca? Parerea mea este ca cei de la restaurant stiu mai bine ce au de facut!

am gătit această rețetă
abuz