Biftec tartar simplu si usor

Antreuri
3 porții
Foarte ușor
20 min

Un preparat destinat adevaratilor gurmanzi, carora nu le este frica sa incerce ingrediente inedite precum carne de vita cruda. O reteta usoara si rapida, deoarece nu necesita timp de gatit :-) Urmati cu atentie pasii de realizare a retetei noastre atat in versiunea scrisa cat si in versiunea video↓↓↓


Ingrediente

3

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare



Observații

Carnea tocata: Aceasta trebuie sa fie foarte proaspata: trebuie tocata in timpul zilei. De asemenea, puteti sa o tocati dvs. folosind un cutit special sau un satar ori puteti cere macelarului sa v-o toace.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

mihai, 15/10/2021

Ai uitat sa adaugi untul! Care este sensul celor trei cerculete si galbenusului de ou pus in fiecare?
Il faci demonstrativ, pentru restaurante, sau pentru a-l manca? Parerea mea este ca cei de la restaurant stiu mai bine ce au de facut!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz



+