Vafe cu lapte de malt
votează acum

Ingrediente
6
Preparare
Preparare14 min
Gătire20 min
- O forma de vafe se unge cu putin ulei de rapita si apoi se incalzeste conform instructiunilor de utilizare.
- Ouale, laptele, untul topit si esenta de vanilie se incalzesc intr-un bol pana la omogenizare.
- In alt bol se amesteca faina, malaiul, zaharul, pudra de lapte de malt, praful de copt si sarea.
- Amestecand cu un tel se incorporeaza ingredientele lichide in cele uscate pana la omogenizare.
- Din aluatul obtinut se coc vafe in forma speciala. Se servesc la micul dejun.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă