-
Home
-
Rețete
-
Altele
-
Vafe cu lapte de malt
Vafe cu lapte de malt
Preparare
-
O forma de vafe se unge cu putin ulei de rapita si apoi se incalzeste conform instructiunilor de utilizare.
-
Ouale, laptele, untul topit si esenta de vanilie se incalzesc intr-un bol pana la omogenizare.
-
In alt bol se amesteca faina, malaiul, zaharul, pudra de lapte de malt, praful de copt si sarea.
-
Amestecand cu un tel se incorporeaza ingredientele lichide in cele uscate pana la omogenizare.
-
Din aluatul obtinut se coc vafe in forma speciala. Se servesc la micul dejun.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete