Intr-un bol spargem oul, adaugam apa si praful de sare. Le batem usor si adaugam faina. Cand aluatul a capatat consistenta, il framintam bine cu mana. Lasam 10 minute. sa se adihneasca si apoi il intindem intr-o foaie cat mai subtire,ca de taietei.
Cand a terminat-o de sucit, o taiem in fasii cam de 7-8 cm. Acum depinde si cat de mari avem strecuratorile fasiile rezultate le vom taia de-a latul, sa ne iasa o scarita,lasand la ambele margini cativa cm.
Dupa ce am terminat si aceasta operatiune, vom lega cele doua strecuratori, una de alta, asa cum se vede in prima imagine. Apoi facem bulgarasii. Cu degetele vom ridica o fasie da,una ba,una da ,una ba,pna terminam toata scarita.
O adunam usor ca un cocolos, fara sa presam aluatul si il punem in strecuratoare. Inchidem cu cealalta strecuratoare, tinem strans de manere si o cufundam in baie de ulei incins. Cam 2 minute. pana se rumenesc usor.
Comentarii:
Super...foarte gustoasa
Chiar acum incerc si eu.e super usoara .sper sa mi iasa si mieeeee
Foarte bune
CEA MAI IEFTINA SI USOARA RETETA. SUPER
Immmm super usor si super delicios cred
O idee originala! N-am mai auzit de metoda asta, cum sa nu le placa copiilor?