Faina se amesteca cu grisul.Este bine sa se cearna faina, astfel va fi mai aerata.Separat se bat albusurile spuma. Se adauga cele 2 linguri de zahar pe rand si se mai bate pana se topeste zaharul.
Apoi se pun galbenusurile, zaharul vanilat, uleiul si iaurtul.La sfarsit se pune faina cu grisul si se amesteca cu lingura de jos in sus, astfel incat aluatul sa ramana cat mai cremos.
Tava in care se va coace prajitura se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.Cuptorul trebuie incins bine si apoi se coace prajitura vreo 40 minute, pana se rumeneste bine deasupra. Se incearca cu o scobitoare daca este coapta in interior.
Pentru sirop: se fierb impreuna aprox.5 minute, o cana de apa, 10 linguri de zahar si zeama de la o jumatate de lamaie.Prajitura se lasa vreo 10 minute la racit, iar apoi se toarna siropul peste ea, cat este fierbinte.
A pus cocos deasupra, dar numai dupa ce siropul a intrat in prajitura.