Pasta de zahar

Desert
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min
  • Gelatina si apa se amesteca putin ,se pun pe baie de abur si cand e calda se adauga margarina si mierea,se amesteca usor pana se dizolva.
  • Se pune zahar pudra intr-un castron ,pus pentru inceput 300-400g,se adauga lichidul se amesteca cu o lingura usor incepand din mijloc si se mai adauga zahar pana se face ca o pasta groasa.
  • Asa arata...cand nu se mai poate amesteca ,se rastoarna pe masa de lucru pe care punem zahar pudra si framantam bine pana nu se mai lipeste de masa si devine ca un aluat.
  • Apasat in ea ca sa va dati seama cum trebuie sa fie. Aici e gata, o fac cu o zi inainte de a imbraca tortul si e mai bine ,se odihneste si se lucreaza mai usor.
  • Pusa in folie si lasata la rece .Se intareste pana a doua zi ,dar se pune la temperatura camerei cu 1-2 ore inainte de a o folosii si se framanta bine cu mainile umezite putin sau se poate chiar incalzi putin la mw inainte de framantare si isi revine;trebuie framantata bine ca sa nu crape.
  • Se presara putin zahar pe masa de lucru ,se intinde cu o vergea aproape de 1/2 cm ,se baga mainile amandoua sub foaie si se pune peste tortul pregatit dinainte,adica indreptat si uns cu un strat de crema sau unt.
  • Se niveleaza cu grija deasupra si in parti,cine are mistrie pt tort ,cine nu face ca mine cu mainile, se taie surplusul si se orneaza dupa preferinta.

Punctează această reţetă

LLissa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Super!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acolo scrie șase litri de apa?

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Bbbbbbbbbbun

abuz

anonymous

Foarte bunaaaaaaaaaaaaa
Valcea

abuz

anonymous

DE MULT CAUT RETETA

abuz

anonymous

Excelenta reteta multumesc.

abuz

anonymous

Super,super

abuz

anonymous

I like it

abuz

anonymous

Incercam!

abuz
  • pagina 1 / 3