Inele de ceapa pane
Ingrediente
2
Cost estimat: 1.02Euros€ (0.51€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Taiati ceapa inele si puneti-le in lapte 30 min. In reteta nu era prevazut, dar eu asa am facut.
- Se amesteca oul batut cu laptele si se adauga la faina amestecand cu furculita. Se pune zaharul si putina sare.
- Trebuie sa rezulte un aluat ca de clatite mai gros. Dati inelele de ceapa prin aluat si prajiti-le in ulei incins la foc mic.
- Se scot pe o hartie absorbanta si se servesc cu o ploaie de piper proaspat macinat si sare.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 225Kcal
- Carbo: 31g
- Grăsimi: 5.7g
- Grăsimi sat.: 1.6g
- Proteine: 10.3g
- Fibre: 3.4g
- Zahăr: 7.5g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
15/02/2014
Super bune, rondelele, merg bine la o gura de tarie!!!
am gătit această rețetă
07/08/2013
I like inel de ceapa,am mai gasit i alta reteta dar nu mi-a placut cum arata