Hamsii la cuptor/alice al forno

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Dovleac umplut la cuptor
-
Gnocchi gratinați cu roșii și mozzarella - gnocchi alla sorrentina în cuptor
-
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
-
Frittata la cuptor
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Intii de toate, curatim pestisorii, le rupem capusoarele, scoatem intestinele inclusiv sira spinarii, ii spalam si-i punem intr-o strecuratoare la scurs.
- Infierbintam cuptorul la 200 de grade si pregatim tava cu hirtie de copt, pe care punem pestisorii.
- Ii trecem prin faina pe ambele parti, ii punem cu partea interioara deasupra, ca altfel tind sa se arcuiasca, presaram sare, un firicel de ulei si-i bagam in cuptor pentru circa 10 minute.
- Ii asezam in farfurie si-i papam stropiti cu sucul de lamiie si cu o salata delicioasa alaturi, sau ii rontaim fara nimic, doar cu un paharut cu bere alaturi.Rapid, sanatos si gustos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: