Intr-un bol se amesteca: faina, sarea, zaharul si drojdia urmeaza lichidele, apoi untul aluatul obtinut se rastoarne pe o masa usor infainata, se formeaza o bula de aluat care se pune intr-un bol curat, se acopera si se lasa peste noapte in frigider.
Aluatul se lasa in frigider pana sunteti gata sa-l laminati untul rece de la frigider, se taie in bucati mici si se freaca cu faina pana aveti o pasta fara cocoloase.
Pe o foaie de silicon/hartie de pergament se formeaza un dreptunghi din pasta cu unt de 1,25cm grosime, ca sa nu va murdariti mainile, acoperiti untul cu folie de plastic si modelati prin ea.
Cred ca este incomplet procesul tehologic , pentru neinitiati nu spune nimic cum se incorporeaza blocul de unt ,cum se intinde si se impacheteaza aluatul (pt ca exista un mod anume) ,pt a obtine un foetaj pt.ca aluatul este un foetaj
Comentarii:
Cred ca este incomplet procesul tehologic , pentru neinitiati nu spune nimic cum se incorporeaza blocul de unt ,cum se intinde si se impacheteaza aluatul (pt ca exista un mod anume) ,pt a obtine un foetaj pt.ca aluatul este un foetaj
Arata bine se pot umple
Fara comentarii.Un pic de munca si gust de nota 20
Interesant!
Foarte buna
Pare foarte delicios!!!!!!!!!!!
Foarte bun ,excelent