Cornuri de brutar- reteta de la laura laurentiu

Aperitiv
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Framantam aluatul si il lasam la crescut. Facut in masina de paine. Cand aluatul a crescut, il taiem in 2 bucati; cele 2 bucati le taiem in alte 10-12 bucati mai mici,fiecare.
  • Fiecare bucata mica o intindem cu degetele cu putin ulei in forma de cerc. O rulam si o rasucim ca pe un melc, innodand-o. La fel procedam cu toate bucatele de aluat.
  • Luam apoi prima bucata si o intindem, cu ajutorul unui sucitor, in forma de oval. Apoi intindem mai bine unul din capete, pana capata o forma elipsoidala.
  • Rasucim de la baza spre varf, pana obtinem un corn. Il asezam in tava si il ungem cu oul batut cu putin ulei. Il presaram cu putina sare kosher.
  • Cand tava e pregatita cu cornurile unse cu ou, le dam la cuptor la 400F(conv.).

Punctează această reţetă

AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super

abuz

anonymous

Chiar este asa

abuz

anonymous

Nu e buna reteta

abuz

anonymous

Buna laura.datorita tie acum reusesc sa fac si eu cornurile de casa cerute de sotul meu si baiat

abuz

crysady

Super!

abuz

coronita

Nemaipomenite!!!!!! nota 20!

abuz