Cornuri de brutar- reteta de la laura laurentiu
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Framantam aluatul si il lasam la crescut. Facut in masina de paine. Cand aluatul a crescut, il taiem in 2 bucati; cele 2 bucati le taiem in alte 10-12 bucati mai mici,fiecare.
- Fiecare bucata mica o intindem cu degetele cu putin ulei in forma de cerc. O rulam si o rasucim ca pe un melc, innodand-o. La fel procedam cu toate bucatele de aluat.
- Luam apoi prima bucata si o intindem, cu ajutorul unui sucitor, in forma de oval. Apoi intindem mai bine unul din capete, pana capata o forma elipsoidala.
- Rasucim de la baza spre varf, pana obtinem un corn. Il asezam in tava si il ungem cu oul batut cu putin ulei. Il presaram cu putina sare kosher.
- Cand tava e pregatita cu cornurile unse cu ou, le dam la cuptor la 400F(conv.).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
anonymous
Chiar este asa
anonymous
Nu e buna reteta
anonymous
Buna laura.datorita tie acum reusesc sa fac si eu cornurile de casa cerute de sotul meu si baiat
C
crysady
Super!
C
coronita
Nemaipomenite!!!!!! nota 20!
Punctează această reţetă