Condiment ptr tajine (ras el -hanout )

Condiment ptr tajine (ras el -hanout )
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/05/2016

Tajine si ras-el-hanout sunt doua lucruri total diferite.

Ras el hanout= Commonly used ingredients include cardamom, cumin, clove, cinnamon, nutmeg, mace, allspice, dry ginger, chili peppers, coriander seed, peppercorn, sweet and hot paprika, fenugreek, and dry turmeric. Some spices may be particular to the region, such as ash berries, chufa, grains of paradise, orris root, monk's pepper, cubebs, dried rosebud, fennel seed or aniseed, galangal, long pepper

Tajine=Common spices include ginger, cumin, turmeric, cinnamon, and saffron. Paprika and chili are used in vegetable tajines

(0) (0) abuz



+