Petitchef

Brie cu rosii uscate ,la cuptor

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie branza cubulete,se maruntesc rosiile si usturoiul,apoi se amesteca toate ingredientele cu cimbru, piper si cateva picaturi de ulei de masline si se pun intr-o forma termorezistenta,sau mai multe si se pun in cuptorul incins la 200*C ,pana branza incepe sa se topeasca.
  • Se serveste cu grisine sau biscuiti sarati.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prunele uscate – superioare afinelor in beneficii Prunele uscate – superioare afinelor in beneficii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează